T +30 2295054206
T +30 2295023957
F +30 2295054213

Μακεδονίας 4
Θέση Λιοσάτι
19014 Αφίδνες
Αττική

banner-ev-charging

Φόρτιση Ηλεκτρικών Οχημάτων

EV charging

Η αποστολή της NΕW ALERTπεριλαμβάνει τον στόχο να βοηθήσει στην δημιουργία ενός μέλλοντος, όπου οι καθημερινές μετακινήσεις είναι βιώσιμες και χωρίς εκπομπές ρυπογόνων ουσιών, παρουσιάζοντας έξυπνες και επεκτάσιμες λύσεις φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων.

Η NΕW ALERT προσφέρει λύσεις φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων πολύ υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας. Οι λύσεις φόρτισής μας μεγιστοποιούν την απόδοση της επένδυσής σας, ελαχιστοποιώντας παράλληλα το κόστος. Από την προμήθεια, εγκατάσταση και διαδικτυακή ολοκλήρωση του κάθε φορτιστή, έως την παρακολούθηση και διαχείριση των χρεώσεων, βοηθούμε τους πελάτες μας να λειτουργούν και να διαχειρίζονται τους σταθμούς φόρτισής τους με ευκολία και αποτελεσματικότητα.

Είμαστε σε θέση να σχεδιάσουμε, προμηθεύσουμε, εγκαταστήσουμε και συντηρήσουμε μια προσαρμοσμένη λύση φόρτισης κατάλληλη για όλες τις χρήσεις, όπως:

  • Οικιακή Φόρτιση
  • Συστήματα Φόρτισης Εμπορικής Χρήσης
  • Συστήματα γρήγορης φόρτισης DC

Παρέχουμε ευέλικτες λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες της επιχείρησής σας. Η τεχνολογία μας έχει δοκιμαστεί εκτενώς και έχει αποδειχθεί ασφαλής, αξιόπιστη και ανθεκτική στις περιβαλλοντικές συνθήκες, παρέχοντας ταυτόχρονα μια φιλική προς τον χρήστη φόρτιση.

Προσφέρουμε προϊόντα και υποστήριξη παγκόσμιας κλάσης για την κάλυψη των αναγκών σε κάθε στάδιο της φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, από την συνδρομητική χρέωση και τον σχεδιασμό του συστήματος, έως την εγκατάσταση, θέση σε λειτουργία και υποστήριξή του. Όταν επιλέγετε τη NΕW ALERT, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι είστε καλυμμένοι.