T +30 2295054206
T +30 2295023957
F +30 2295054213

Μακεδονίας 4
Θέση Λιοσάτι
19014 Αφίδνες
Αττική

banner-integrated-tunnel

Ενοποιημένα Συστήματα Σηράγγων και Αυτοκινητοδρόμων

Το πλήθος και η σημασία των δικτύων κυκλοφορίας αυξάνoνται συνεχώς, ειδικότερα εντός των πόλεων και σε μεγάλες αστικές περιοχές. Οι ευθύνες των αρχών διαχείρισης των αυτοκινητοδρόμων και των σηράγγων είναι περισσότερες και μεγαλύτερες από ποτέ. Τα πρότυπα ασφαλείας των αυτοκινητοδρόμων και των σηράγγων απαιτούν άμεση ανίχνευση συμβάντων και άμεση απόκριση των συστημάτων ασφάλειας, για να αποφεύγεται η κλιμάκωση των περιστατικών και να ελαχιστοποιείται ο αριθμός των θυμάτων και οι υλικές ζημιές.

Σκοπός της NΕW ALERTείναι να παρέχει την δυνατότητα στους παραχωρισιούχους, τους λειτουργούς των αυτοκινητοδρόμων ή τις κρατικές αρχές να παρακολουθούν το συνολικό μήκος αυτοκινητοδρόμων και σηράγγων από διαφορετικού τύπου αισθητήρες διαφόρων τεχνολογιών, για την λήψη διορθωτικών ενεργειών, που έχουν ως απώτερο σκοπό τη διασφάλιση της ασφάλειας των χρηστών του αυτοκινητοδρόμου, τη βελτίωση της απόδοσης, την αύξηση της παραγωγικότητας, και την αποτελεσματικότερη διαχείριση. Η φυσικά και λειτουργικά ενοποιημένη λύση NΕW ALERT καλύπτει την ανάγκη για παρακολούθηση, έλεγχο και λειτουργία της κυκλοφορίας και διευκολύνει και βελτιστοποιεί την εμπειρία των διερχομένων.

Τα συστήματα που εγκαθίστανται σε σήραγγες και αυτοκινητόδρομους είναι τυπικά τα κάτωθι: Σύστημα Πυρανίχνευσης, Αυτόματο Σύστημα ανίχνευσης Συμβάντων (AVID), Σύστημα διαχείρισης αερισμού και ποιότητας αέρα, Ενοποιημένο σύστημα διαχείρισης Αυτοκινητοδρόμων, Συστήμα Αυτοματισμοί SCADA, Σύστημα Τηλεφωνίας Ανάγκης και Μεγαφωνικής, Σύστημα μέτρησης κυκλοφορικών δεδομένων, κ.α.

Η εξειδίκευση της NΕW ALERT περιλαμβάνει:

  • Υποστήριξη στον σχεδιασμό συστημάτων
  • Εργοστασιακή ρύθμιση, έλεγχο εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία ολοκληρωμένων συστημάτων διαχείρισης (Λογισμικό ATMS/SCADA, Εξοπλισμό κέντρου ελέγχου, Σύστημα Πυρανίχνευσης, AVID, CCTV, PLC, Έλεγχος Αερισμού, DMS / VMS, Ελεγκτές κυκλοφορίας, Τηλεφωνία Ανάγκης , Μεγαφωνική κ.α.)
  • Υπηρεσίες Εγκατάστασης, θέσης σε λειτουργία και εκκίνησης επί τόπου του έργου
  • Υπηρεσίες λειτουργίας και διαχείρισης Αυτοκινητοδρόμων
  • Υπηρεσίες Υποστήριξης σε ολόκληρο τον κύκλο ζωής των συστημάτων