Στρατηγικοί Συνεργάτες


Η NewALERT διατηρεί συνεργασίες με εξειδικευμένες εταιρίες της Ελλάδος και του εξωτερικού σε διάφορους τομείς των εφαρμογών της. Οι συνεργασίες αυτές δεν περιορίζονται μόνο στην απλή εμπορική αντιπροσώπευση και διάθεση προϊόντων αλλά στην τεχνική εκπαίδευση και μεταφορά τεχνογνωσίας. Οι συνεργασίες αυτές επιβάλουν επίσης την τακτική εκπαίδευση και ενημέρωση του προσωπικού μας, ώστε να μπορούμε να υποστηρίξουμε τα νέα αλλά και τα παλιά εγκατεστημένα συστήματα. Στον τομέα του αυτοματισμού έχουμε στενή συνεργασία με την εταιρία GREYLOGIXS.A.T. GmbH. Από κοινού σχεδιάζουμε και υλοποιούμε συστήματα PLCs/SCADA χρησιμοποιώντας την βέλτιστη τεχνικοοικονομική λύση ανά περίπτωση. Η GREYLOGIXS.A.T. GmbH είναι πιστοποιημένη από την SIEMENSκαι διαθέτει έμπειρους μηχανικούς σε εφαρμογές αυτοματισμού σε οδικές σήραγγες. Η συνεργασία αυτή μας εξασφαλίζει την δυνατότητα να υλοποιήσουμε και τα πιο πολύπλοκα συστήματα αυτοματισμού. 

 

vikonlogo


Για εφαρμογές CCTV συνεργαζόμαστε με την κορυφαία VICON για πολλά χρόνια. Με την σειρά προϊόντων ViconNet ™ έχουμε υλοποιήσει μικρά και μεγάλα συστήματα CCTV. Πλέον των σύγχρονων ΙΡ λύσεων συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε τεχνικά και τα παλιά αξιόπιστα εγκατεστημένα συστήματα αναλογικού τύπου (VideoControlMatrix).

 

 

stenlogo

Σε εφαρμογές επικοινωνιών ανάγκης χρησιμοποιούμε λύσεις της Νορβηγικής εταιρίας  STENTOFONNV του ομίλου ZENITEL. Είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι και διανομείς των προϊόντων Stentofonστην Ελλάδα. Έχουμε πληθώρα νέων εγκατεστημένων συστημάτων στο ενεργητικό μας και υποστηρίζουμε τεχνικά όλα τα παλιά.

 

 

traficonlogo

Για την ανίχνευση συμβάντων εντός των σηράγγων συνεργαζόμαστε με την εταιρία TraficonNV. Διαθέτουμε πιστοποιημένο τεχνικό προσωπικό για την μελέτη και υλοποίηση τέτοιων έργων. Η επίβλεψη κατασκευής γίνεται από εμάς, ενώ η οριστική ρύθμιση του συστήματος γίνεται από εξειδικευμένο μηχανικό της Traficon, με την δική μας παρουσία. Εμείς υποστηρίζουμε τεχνικά τα υπάρχοντα συστήματα σε λειτουργία. Η Traficonδιαθέτει επίσης και λύσεις ανίχνευσης/απαρίθμησης οχημάτων μέσω επεξεργασίας εικόνας, που έχουν ιδιαίτερη εφαρμογή σε αυτοκινητόδρομους.

 

telegralogo

Για ειδικές εφαρμογές ITS (IntelligentTransportationSystems) συνεργαζόμαστε με την εταιρία TELEGRAD.O.O., η οποία είναι και κατασκευαστής ηλεκτρονικών πνακίδων LCS, VSLS, VMS. Η Telegra γενικότερα διαθέτει όλο τον εξοπλισμό (υλικό και λογισμικό) για ολοκληρωμένες εφαρμογές ITS. Η NewALERT αποτελεί αποκλειστικό αντιπρόσωπο και διανομέα των προϊόντων και λύσεων ITS της Telegra στην Ελλάδα.
Επικοινωνία

Τηλ.  2295054206 

         2295023957 

Fax.  2295054213 

Web

Email : Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Web : www.newalert.gr