Χάρτης Πρόσβασης

H πρόσβαση στα γραφεία μας με αυτοκίνητο γίνεται μέσω του ανισόπεδου κόμβου Αφιδνών-Καπανδριτίου. Λίγο μετά τα διόδια Αφιδνών υπάρχει η έξοδος προς Αφίδνες.

Κατευθυνόμενοι στο ρεύμα προς Λαμία, βγαίνουμε στην έξοδο και παίρνουμε την κατεύθυνση προς Αφίδνες παιρνόντας πάνω από τον αυτοκινητόδρομο Αθηνών-Λαμίας. Αμέσως μετά το τέλος της ανισόπεδης γέφυρας, στρίβουμε αριστερά στον παράδρομο της εθνικής με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Ο παράδρομος αυτός είναι η Μακεδονίας και στα 50 μέτρα πιο κάτω δεξιά είναι ένα πέτρινο κτίριο με τον αριθμό 4. Για αυτούς που θέλουν να ξεφύγουν από την κίνηση των δρόμων, τα γραφεία μας είναι πολύ κοντά στον σταθμό «ΑΦΙΔΝΑΙ» του προαστιακού σιδηρόδρομου.

Από τον σταθμό η απόσταση είναι λιγότερο από 10 λεπτά περπατώντας. Η διαδρομή του τραίνου από τον σταθμό «ΛΑΡΙΣΗΣ» στην Αθήνα μέχρι τον σταθμό «ΑΦΙΔΝΑΙ» έχει διάρκεια περίπου μισή ώρα και υπάρχουν τακτικά δρομολόγια ανά ώρα, περισσότερες πληροφορίες : http://tickets.trainose.gr/dromologia 

 

Επικοινωνία

Τηλ.  2295054206 

         2295023957 

Fax.  2295054213 

Web

Email : Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Web : www.newalert.gr