Παρουσίαση

parousiasiΗ NewALERT ιδρύθηκε το 2007 από στελέχη της εταιρίας VM ALERT ATEKE, η οποία είχε 30ετή και πλέον παρουσία στην Ελληνική αγορά και ήταν από τις πρώτες εταιρίες που δραστηριοποιήθηκαν στην αγορά των αυτοματισμών σε οδικές σήραγγες.  Η ενσωμάτωση της εταιρίας στην αγορά έγινε με την συνέχιση των δραστηριοτήτων της παλιάς εταιρίας και με δεδομένη την τεχνογνωσία και εμπειρία των προηγούμενων ετών.

 

 

Συνεχίζοντας με τις ίδιες αρχές η NewALERT ερευνά και ενσωματώνει στις λύσείς της τις νεότερες τεχνολογικές εξελίξεις, αναπτύσσοντας έτσι το μεγάλο συγκριτικό της πλεονέκτημα, που είναι το υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας. Αναζητεί νέα προϊόντα και λύσεις τις οποίες προσαρμόζει στις ιδιαίτερες απαιτήσεις κάθε έργου. Συνάπτει συνεργασίες με κατασκευάστριες εταιρίες του εξωτερικού για την εκπαίδευση του προσωπικού της αλλά και για την μεταφορά των Ευρωπαϊκών standards στην Ελληνική πρακτική.

 

Η αξιοπιστία των παρεχομένων υπηρεσιών έχει εξασφαλίσει την εμπιστοσύνη της αγοράς για την προμήθεια και υλοποίηση νέων λύσεων καθώς και για την συντήρηση και την λειτουργική αξιολόγηση παλιών εγκατεστημένων συστημάτων.

 

Οργανωτικά η εταιρία είναι χωρισμένη σε δύο τμήματα εφαρμογών: Οδικών και Κτιριακών έργων. Τα δύο τμήματα σχεδιάζουν και υλοποιούν ολοκληρωμένες λύσεις αυτοματισμού, οι οποίες προσαρμόζονται απόλυτα στις απαιτήσεις των πελατών και διασφαλίζουν την αξιοπιστία, την καινοτομία και την συμβατότητα με άλλα συστήματα. Ο χρησιμοποιούμενος εξοπλισμός υπαγορεύεται από τις ιδιαίτερες τεχνικές απαιτήσεις και προδιαγραφές των έργων.

Επικοινωνία

Τηλ.  2295054206 

         2295023957 

Fax.  2295054213 

Web

Email : Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Web : www.newalert.gr