ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΑΒ

Η NewALERT κέρδισε τον ανοικτό διαγωνισμό «Συντήρησης των εγκατεστημένων στο εργοστάσιο της, στην Τανάγρα Βοιωτίας, συστημάτων πυρανίχνευσης (διευθυνσιοδοτημένης) νέων κτιρίων και συστημάτων αυτόματης πυρόσβεσης», που διεξήγαγε η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία Α.Ε. στις 28/08/2012.

Οι εγκαταστάσεις εκτείνονται σε δώδεκα κτίρια και συγκροτούνται από ανεξάρτητα και δικτυωμένα συστήματα ανίχνευσης και πυρόσβεσης.

Για την πυρανίχνευση χρησιμοποιούνται συμβατικοί και διευθυνσιοδοτούμενοι πίνακες με ή χωρίς υποπίνακες επέκτασης. Ο χρησιμοποιούμενος εξοπλισμός προέρχεται από διαφορετικούς κατασκευαστές, όπως SIMPLEX, ESSER, OLYMPIA ELECTRONICS κ.α.

Για την κατάσβεση χρησιμοποιούνται διαφορετικά συστήματα και τεχνολογίες, όπως CO2, HALON, FM-200, WATER SPRINGLER, ΑΦΡΟΥ κ.α.

Οι εργασίες συντήρησης περιλαμβάνουν τακτικές προληπτικές επιθεωρήσεις εξοπλισμού αλλά και επανορθωτικές επεμβάσεις για την τήρηση της καλής επιχειρησιακής του κατάστασης, με την παράλληλη τήρηση εγγράφων εκτελούμενων εργασιών και περιοδικών αναφορών.

Η Σύμβαση έχει ισχύ δύο (2) έτη με ημερομηνία έναρξης 01/02/2013.

Επικοινωνία

Τηλ.  2295054206 

         2295023957 

Fax.  2295054213 

Web

Email : Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Web : www.newalert.gr