ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΑΣ ΖΕΥΞΗΣ ΑΚΤΙΟΥ-ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Από τις 10 Οκτωβρίου 2012 η κοινοπραξία ΤΡΙΚΑΤ ΑΕΚΤΕ – Γ. ΜΟΥΣΤΑΦΕΡΗΣ & ΥΙΟΙ ΕΕ ανέλαβε την Λειτουργία και Συντήρηση του έργου της υποθαλάσσιας σήραγγας Ακτίου-Πρέβεζας.

Το συνολικό μήκος του έργου είναι 4710μ και περιλαμβάνει το υποθαλάσσιο τμήμα 1470μ, τις ράμπες εισόδου-εξόδου στην σήραγγα και οδικές προσβάσεις μήκους 2728μ. Οι κτιριακές εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν δύο υποσταθμούς – κτίρια διοίκησης και τον Σταθμό των Διοδίων.

Η Λειτουργία του συγκεκριμένου οδικού τμήματος περιλαμβάνει την διαχείριση της κυκλοφορίας μέσω των εγκατεστημένων συστημάτων ασφαλείας της σήραγγας και την αποτελεσματική αντιμετώπιση εκτάκτων καταστάσεων σε συνεργασία με τις Κρατικές Υπηρεσίες Άμεσης Επέμβασης (Αστυνομία, Πυροσβεστική, ΕΚΑΒ, Πολιτική Προστασία).

Οι ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν υποσταθμούς μέσης τάσης (20kV), ηλεκτροδότησης σήραγγας και οδικών προσβάσεων, εξαερισμού σήραγγας καθώς και διάφορα συστήματα ασφαλείας και ελέγχου της σήραγγας (CCTV, SCADA, Πυρανίχνευση, Μεγαφωνική κ.α.).

Οι υπηρεσίες Λειτουργίας και Συντήρησης παρέχονται όλο το 24ωρο με μόνιμο προσωπικό σε βάρδιες.

Η Σύμβαση υπεγράφη με το ΤΕΟ Α.Ε. και η διάρκεια της είναι 3+1 έτη. Περισσότερα στοιχεία για το έργο στην επίσημη ιστοσελίδα http://www.akteotunnel.com/ell/ell.htm

Επικοινωνία

Τηλ.  2295054206 

         2295023957 

Fax.  2295054213 

Web

Email : Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Web : www.newalert.gr