Ολύμπια Οδός

 # ΕΡΓΟ: ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ, τμήμα σηράγγων ΚΑΚΙΑΣ ΣΚΑΛΑΣ 

# ΠΕΛΑΤΗΣ: Κ/Ξ ΑΠΙΟΝ ΚΛΕΟΣ 

# ΣΥΣΤΗΜΑ: CCTV,AVID, VICONNET 

# ΠΕΡΑΙΩΣΗ: 2010 

 

Το συγκεκριμένο έργο είναι μέρος μίας μεγαλύτερης Σύμβασης με την κοινοπραξία, για όλο το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του νέου υπό κατασκευή αυτοκινητόδρομου Ελευσίνα-Κόρινθος-Πάτρα-Πύργος-Τσακώνα, αλλά και τον αυτόματο έλεγχο συμβάντων μέσω επεξεργασίας εικόνας στις σήραγγες της Κακιάς Σκάλας και της περιμετρικής Πατρών. Συγκεκριμένα για το τμήμα της Κακιάς Σκάλας έγινε έλεγχος πληρότητας κάλυψης του δρόμου από τις υφιστάμενες κάμερες και αποφασίστηκε η προσθήκη επιπλέον καμερών.

 

Γενικότερα έγινε αναδόμηση του CCTV με αλλαγές σε φακούς, μετακινήσεις καμερών, προσθήκηPTZεντός σηράγγων. Το υφιστάμενο σύστημαAVID(Automatic Video based Incident Detection) επεκτάθηκε αντίστοιχα και ρυθμίστηκε στο σύνολό του από την αρχή. Ο κεντρικός υπολογιστής διαχείρισης των συμβάντων (AVIDserver) αναβαθμίστηκε με νεότερο λογισμικό και προστέθηκε ένας τερματικός υπολογιστής  (AVIDclient) για τους Χειριστές του ΚΔΚ Κακιάς Σκάλας. Συμπληρωματικά προστέθηκε συστοιχία υπολογιστών με λογισμικό VICONNET, για την ψηφιοποίηση και καταγραφή (DVR) της εικόνας όλων των καμερών. Το ευρύτερο σχέδιο της κοινοπραξίας είναι η διάθεση ψηφιοποιημένης εικόνας (live ή playback) μέσω του νέου δικτύου οπτικών ινών σε περιφερειακά κέντρα Διοικητικά ή Διαχείρισης Κυκλοφορίας.

 

Το έργο σε αριθμούς: 4.5 χλμ συνολικό μήκος σηράγγων, 75 κάμερες (εκ των οποίων 17PTZ), 52 επεξεργαστές εικόνας, 2 servers (AVID, VICONNET), 2 clients (AVID, VICONNET), 6 DVRs.
Επικοινωνία

Τηλ.  2295054206 

         2295023957 

Fax.  2295054213 

Web

Email : Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Web : www.newalert.gr