Παρουσίαση

Η NewALERT ιδρύθηκε το 2007 από στελέχη της εταιρίας VM ALERT ATEKE, η οποία είχε 30ετή και πλέον παρουσία στην Ελληνική αγορά και ήταν από τις πρώτες εταιρίες που δραστηριοποιήθηκαν στην αγορά των αυτοματισμών σε οδικές σήραγγες.  Η ενσωμάτωση της εταιρίας στην αγορά έγινε με την συνέχιση των δραστηριοτήτων της παλιάς εταιρίας και με δεδομένη την τεχνογνωσία και εμπειρία των προηγούμενων ετών.    Συνεχίζοντας με τις ίδιες αρχές η NewALERT ερευνά και ενσωματώνει στις λύσείς της τις νεότερες τεχνολογικές εξελίξεις, αναπτύσσοντας έτσι το μεγάλο συγκριτικό της πλεονέκτημα, που είναι το υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας. 

Πολιτική Ποιότητας

Η NewALERT έχει εγκαταστήσει και εφαρμόζει διαδικασίες που δημιουργήθηκαν και λειτουργούν με βάση το Πρότυπο Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001:2000. Η πιστοποίηση κατά ISO και η επιθεώρηση τήρησης του, γίνεται από τον ανεξάρτητο φορέα EQAHellas. Σε ετήσια βάση ελέγχεται η τήρηση των κανόνων και διαδικασιών που αναγράφονται στο Εγχειρίδιο Ποιότητας καθώς επίσης και η προσπάθεια διαρκούς βελτίωσης της ποιότητας των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών.   Σε επέκταση της παραπάνω πιστοποίησης και δεδομένης της δραστηριοποίησης στον τομέα της τακτικής συντήρησης εγκατεστημένων συστημάτων, η πιστοποίηση ανανεώθηκε και είναι σύμφωνη με το πρότυπο ISO 9001:2008.    Συμπληρωματικά ανέπτυξε και εφαρμόζει διαδικασίες για την Υγιεινή και Ασφάλεια στην Εργασία , αποκτώντας την πιστοποίηση ISO 18001:2007.    
      

 

Κλειστό Κύκλωμα Τηλεόρασης CCTV

Το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης είναι από τα πιο κρίσιμα συστήματα είτε πρόκειται για οδικές εφαρμογές ή κτιριακή εγκατάσταση.
Η εικόνα της κάμερας είναι αναντικατάστατη και η απαιτούμενη διαθεσιμότητα προσεγγίζει το 100%. Στο παρελθόν έχουμε υλοποιήσει μικρά και μεγάλα συστήματα CCTV, διαφορετικών τεχνολογιών (αναλογικά τύπου matrix, ΙΡ κάμερες κλπ) και συντηρούμε κάποια από αυτά.
Η εμπειρία μας στον τομέα αυτό είναι μεγάλη και συνεργαζόμαστε με σημαντικές εταιρίες του εξωτερικού.   

Διαχείριση Έργου

Σε όλες τις φάσεις ενός έργου ακολουθούμε διαδικασίες οργάνωσης και διαχείρισης. Από τον χρόνο σχεδιασμού και ανάπτυξης, μέχρι τον χρόνο υλοποίησης και παράδοσης. Όλα αποτυπώνονται σε ένα πλάνο υλοποίησης το οποίο ακολουθείται ή αναπροσαρμόζεται μέχρι το τέλος.   Ανεξάρτητα από τις εργασίες που έχουν ανατεθεί εξ’ ολοκλήρου σε εμάς, μπορούμε να αναλάβουμε την Διαχείριση και άλλων κομματιών ενός έργου. 

0123

News

Επικοινωνία

Τηλ.  2295054206 

         2295023957 

Fax.  2295054213 

Web

Email : Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Web : www.newalert.gr